Cine suntem noi ?

Daw Management Broker de Asigurare oferă asigurări şi consultanţă în domeniul asigurărilor, prin oameni de specialitate, cu vechime şi experienţă în acest domeniu.

Daw Management Broker vă pune la dispoziţie toate tipurile de asigurări la cele mai avantajoase preţuri, având contracte cu toţi asiguratorii de pe piaţă, oferind astfel clienţilor posibilitatea de a alege cea mai bună oferta de pe piaţă.

Satisfacţia clienților şi înalta calitate a serviciilor este preocuparea noastra permanentă, motiv pentru care flexibilitatea, profesionalismul şi încrederea sunt caracteristici ale echipei noastre. Nivelul de satisfacţie al clienţilor noştri este foarte ridicat, standardele profesionale pe care le respectă membrii echipei noastre fiind dintre cele mai înalte.

Aceste principii se reflectă în mod direct în creşterea permanentă a numărului de clienţi care au ales pachetul de servicii şi beneficiile oferite de colaborarea cu noi, precum şi dezvoltarea relaţiilor cu partenerii existenţi.

Daw Management Broker oferă consiliere în domeniul asigurărilor potenţialilor clienţi, realizând, în baza ofertelor de produse şi servicii ale societăţilor de asigurări, pachete personalizate pentru necesităţile clienților, astfel încât să le poata oferi soluţia cea mai bună, adaptată nevoilor acestora.

Flexibilitatea arătată în relaţiile de parteneriat, soluţionarea pozitivă a problemelor, precum şi sprijinul permanent şi susţinut oferit clienţilor noştri demonstrează profesionalismul echipei Daw Management Broker

Rolul brokerului este acela de a oferi consultanţă de specialitate clientului fără costuri suplimentare, de a-i pune la dispoziţie cele mai bune soluţii de asigurare, scutindu-i în acest fel timpul care i-ar fi fost necesar în evaluarea ofertelor mai multor companii de asigurare.