Formular de Acord privind Protectia Datelor cu Caracter Personal

DAW MANAGEMENT- BROKER DE ASIGURARE TEST SRL

1. Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Autorizam societatea DAW MANAGEMENT- BROKER DE ASIGURARE TEST SRL, prin reprezentantii sai legali, si partenerii sai contractuali sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate in conformitate cu prevederile Regulamentul UE 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal (GDPR) in scopul de a actiona ca broker-ul nostru de asigurare pentru procurarea/negocierea de oferte de asigurare pe baza informatiilor ce le vom furniza, pentru solicitarea incheierii/reinnoirii asigurarilor conform deciziei noastre, precum si gestionarea politelor pe intreaga perioada asigurata.

2. Accesul la Datele cu Caracter Personal

Compania se conformeaza cerintelor GDPR prin pastrarea datelor actualizate, prin modalitatea securizata de stocare si distrugere a datelor, prin colectarea minimului de date cu caracter personal necesare scopurilor prelucrarilor si prin protectia datelor impotriva pierderii, utilizarii inadecvate, dezvaluirii sau accesului neautorizat. Compania implementeaza masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal. Compania isi revizuieste si perfectioneaza in permanenta masurile tehnico-organizatorice pentru a asigura cel mai inalt standard in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

3. Consimtamant pentru prelucrarea Datelor cu Caracter Personal in scopuri de marketing

Asiguratul este de acord cu folosirea datelor cu caracter personal in scopuri de marketing.

4. Drepturile dumneavoastra

Cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal aveti urmatoarele drepturi: de acces si rectificare, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate, dreptul la informare, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a fi uitat, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a va opune ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate in scopuri de marketing. Va puteti exercita aceste drepturi in urmatoarele moduri: transmiterea unui email la adresa office@dawbroker.ro sau transmiteti o cerere scrisa la adresa str. SOVEJA nr. 62A bl. TCIF sc. C ap. 40, CONSTANTA, CONSTANTA. Compania va comunica informatiile solicitate in termen de 30 de zile de la data primiri cererii.

5. Transferul datelor

Compania poate transfera datele dumneavoastra cu caracter personal catre societati de asigurare, furnizori de servicii IT, ASF etc. in scopul indeplinirii scopurilor prevazute la punctul 1.
* In cazul in care datele cu caracter personal sunt ale unui minor, parintele sau tutorele semneaza Informarea si Acordul anexat.
* In cazul in care comunic (si) datele cu caracter personal ale altei persoane, ma oblig sa transmit prezenta Informare persoanei respective si am Acordul acesteia, in cazurile aplicabile.
Prezentul consimtamant este valabil pana la retragerea sa..


SUNT DE ACORD